led lampen gu10

GU10 LED Bulbs are a retrofit replacement for older, less energy efficient halogen bulbs. Utilising the latest technology in light emitting diode lighting solutions they are one of the most popular base types of our led range.

Wat zijn GU10 LED-lampen?

GU10’s worden zo genoemd vanwege de 10mm 2pin bajonetaansluiting en het glasmateriaal dat wordt gebruikt om de diodes af te dekken. Deze lampen zijn een retrofit-lamp voor oudere halogeenlampen die overal in huis en op kantoor te vinden zijn. Veel van onze klanten hebben GU10 LED-lampen geïnstalleerd in hun huis & badkamer en dankzij het kleurenpalet van zeer warm wit tot koel wit en elk ander wit daartussenin, zult u zeker de juiste warmte vinden voor uw huis.

GU10 LED-lampen gebruiken tot 95% minder energie dan vergelijkbare halogeen- of gloeilampen. Wie op zoek is naar een energiebesparende verlichtingsoplossing, maar niet wil beknibbelen op de prestaties, moet niet verder kijken dan de GU10 LED’s.

Hoe lang kunnen GU10 LED-lampen meegaan?

Gemiddeld verwachten we dat Gu10 LED-lampen tot 5x langer meegaan dan vergelijkbare halogeenlampen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid tijd in gebruik per dag & of u ook kiest voor een dimbare LED-optie maar LED-lampen staan bekend om hun lange levensduur.

Het produceren van weinig tot geen warmte, GU10 LED-lampen verspillen bijna niet zoveel energie als oudere gloeilampen. Dit betekent dat elke keer dat u de lichtschakelaar omdraait, LED-lampen direct aan de slag gaan zonder vertraging, zonder verspilde warmte en met een ongeëvenaarde helderheid en prestaties.

Een langere levensduur per lamp vermindert ook de kosten van vervangende lampen. De Telegraph heeft een diepgaand onderzoek gedaan naar de mogelijke besparingen. In het artikel staat dat het mogelijk is om tot £240 per jaar te besparen! Het is geen wonder dat veel huisvrouwen in het hele land in een mum van tijd hun toevlucht nemen tot LED-lampen als een geldbesparende methode in hun huis.

GU10 LED Spotlights van outledtl.nl

Hier bij LED-lampen hebben we een breed scala aan lampen op voorraad van een toonaangevende selectie van leveranciers & bekende merken. Ons meest populaire merk is Megaman.

Megaman GU10 LED’s zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen & kleuren, ook met dimbare lampen voor nog meer controle over uw verlichtingsomgeving thuis of op het werk. Al onze Megaman LED GU10 producten zijn verkrijgbaar met een garantie van 2 tot 5 jaar voor meer gemoedsrust bij de aankoop.

Wij zijn er om u te helpen Als u vragen heeft over ons assortiment of als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste GU10 LED-lamp voor uw huis of bedrijf, ons team van vriendelijke experts staat klaar om u te helpen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie